En kall dag på golfklubben - Warmly

En kall dag på golfklubben

Jag står vid 7e tee på Sjöbo Golfklubb, det är slutet av oktober och jag tar återigen av mig de tjocka otympliga vintervantarna och hänger dom över golfbagen.

Min drive startar som vanligt höger för att med en lätt slice ta sig över till vänster sida och studsa ut bland tallarna– suck!
På med vantarna i väntan på att mina spelpartners ska duffa ut sina slag till dam-tee.

När jag kommer fram till där bollen ”borde ligga” så startar det eviga boll-letandet och tanken på att droppa en boll och spela vidare kryper närmre för varje steg man tar längre ut bland tallarna.
Men så lyser den upp, det lilla vita eländet som skapat en känslostorm mellan eufori och totalt mörker. Bollen ligger ”okej” och den lilla glipan mellan två spretiga tallar ska man väl kunna pricka?

Jag kränger på nytt av mig de bylsiga vantarna och hänger dem vant över bagen, plockar upp min järn 7a för att få höjd så jag kan slå mellan talltopparna - Det går åt helvete och jag prickar istället fairwaybunkern..
Klubban åker irriterat ner i bagen och jag stövlar vidare mot den förbannade sandgropen.

Efter att ha tryckt i mig både en korv, kexchoklad och en brännhet kopp kaffe i kiosken så går vi vidare mot 10an.
Men var faaaaan är nu mina vantar?!

Frusen och irriterad över att ha tappat mina nya golfvantar spelar jag vidare och blir kallare och kallare om händera.

Duffarna i den frusna marken känns som när man slår med en järnslägga rakt ner i hårdbetong.

Så när min vän sedan 20 år tillbaka, Philip, hörde av sig och sa att han har tagit fram en produkt som var så bra att till och med de stumma skulle börja prata om den sa jag givetvis. -”Är du helt dum i huvudet, ska vi lägga så mycket pengar på handvärmare?!”

Produkten som han visade mig och som jag numera inte går ett steg utan, på varken golfbana eller när jag tränar min 9-åriga sons fotbollslag, heter Warmly MagTwin.

Varför älskar och tror jag så mycket på Warmly och våra produkter?
Jo, för att ALLA kan använda den, det finns inte ett enda område eller segment där jag inte tror att en MagTwin kan användas.
Fiskar du, jagar du, spelar du discgolf, ledproblem, hundpromenader, frusna parkeringsvakter, poliser? Listan kan göras så lång att bibeln känns som en Kalle Anka Pocket i jämförelse.

Vill du, ditt företag, idrottsklubb – you name it, att vi kommer ut till och visar upp våra produkter och pratar om vilka hälsofördelar där finns dem?
Kontakta mig på Erik@warmly.se eller +46736219843 så hittar vi ett samarbete som passar just er!

Väl mött,
Erik – Säljare och stolt delägare i PWBC AB aka Warmly!