Få varmare händer - Warmly

Få varmare händer

Om du har problem med kalla händer rekommenderar jag dig att läsa denna korta text:

Det finns ett par saker som kan påverka temperaturen i dina händer. Först av allt spelar lufttemperaturen och klädseln roll. Händerna är det första som blir kallt om lufttemperaturen sjunker. Kroppen drar ihop blodkärlen i händer och fötter för att spara på värmen i resten av kroppen. Samma sak händer om du är spänd eller nervös.

Om det har gått lång tid sedan din senaste måltid kan det också påverka kroppstemperaturen i dina händer.

Även hur din kropp är byggd kan påverka om du känner dig kall eller varm i huden. Magra personer med mindre underhudsfett kan oftare uppleva att de har kalla händer och fötter.

Ärftliga faktorer spelar antagligen också stor roll för om du har varma händer och fötter eller inte.

Rökning påverkar cirkulationen negativt och gör att blodkärlen drar ihop sig. Det gör att händer och fötter blir kallare. Händer och fötter blir också kalla om du sitter stilla. När du rör dig och blir varm så blir också händer och fötter varma.

Men det finns hjälp att få. Med Warmly kan du värma upp dina händer precis när du vill. Det går relativt snabbt att få dina händer varma och det tar längre tid innan dom kyls ner igen.

T ex ser man ofta golfare värma sina händer inför sitt nästa slag och på den absoluta elitnivån använder man ofta uppladdningsbara handvärmare mellan slagen.

En annan sport som också använder handvärmare frekvent är esporten. Inom gaming är det viktigt att ha snabba reflexer och kyla gör dig inte gott.

Det är ingen slump att Ninjas in pyjamas (NIP) använder handvärmare från oss på Warmly. Vi har dom absolut bästa handvärmarna i Norden med högt betyg på Trustpilot (https://se.trustpilot.com/review/warmly.se).

Så slipp kalla händer med vår uppladdningsbara handvärmare, som man dessutom kan dela till två enheter med hjälp av magneter.

Tack från oss på Warmly - Nordens bästa handvärmare